Vi förmedlar försäkringar för dig
och är specialister på att hitta bra försäkringar!

Vi är inget försäkringsbolag, men vi är försäkringsförmedlare och vi vet vilka som är bäst – inom varje område. Sedan 1991 har FUAB hjälpt många stora organisationer att förhandla fram bra och prisvärda försäkringar till sina medlemmar och anställda

Vilka är vi

Försäkrings Direkt är ett varumärke hos Försäkringsutveckling Sverige AB (FUAB).

FUAB har startat Försäkring Direkt för att kunna erbjuda fördelaktiga försäkringar till konkurrenskraftiga priser och bra villkor direkt till småföretag och privatpersoner.

Vårt erbjudande till dig

Försäkring Direkt erbjuder dig att via nätförsäljning på forsakringdirekt.com eller vår kundsupport på telefonnummer 08-520 056 50 att köpa den försäkring som passar just dig.

Vår målsättning är att erbjuda prisvärda grunderbjudanden till dig som småföretagare eller till dig som privatperson. Grunderbjudandet kan utökas med tillval som är anpassade för specifika behov.

Försäkring Direkt har även samarbetspartners som erbjuder sina medlemmar eller anställda våra produkter. Mer information om dessa specialerbjudanden går att läsa om på respektive samarbetspartners hemsida eller specifika kampanjerbjudande.

Våra utvalda försäkringsbolag är den part som betalar dina försäkringsskador och är alltid noga utvalda och väl etablerade inom sina respektive segment. Vi följer löpande försäkringsbolagens utveckling och servicenivåer och ser till att du är i trygga händer när väl skadan inträffar.