försäkring direkt trygghansa trygga firman försäkring man som gör kaffe på cafe

Starkt försäkringspaket för dig som är företagare

Som företagare har du förmodligen annat att tänka på än dina försäkringar. Hålla ordning på verksamheten, skriva bra offerter eller skylta om inför rean. Ibland kanske du mitt i allt detta glömmer hur viktigt det är att företaget har ett försäkringsskydd som är anpassat till verksamheten.

Varför en företagsförsäkring?

Oavsett vilken bransch du jobbar inom är det viktigt att du har en försäkring för ditt företag. Utan försäkring kan det bli en dyr historia om du råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada. Vår företagsförsäkring gäller alla aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor med upp till nio anställda och en omsättning upp till 10 miljoner kr. För konsulter och hotell och restaurang kan omsättningen vara högre.

Vi garanterar att det lönar sig!

Vi erbjuder en kostnadsfri genomgång av dina försäkringar samt en offert inför höstens årsförfallodagar. Kontakt oss på Försäkring Direkt på 08-520 056 50 eller kundservice@forsakringdirekt.com. Om du bifogar en kopia på dina försäkringshandlingar får du en snabbare offert. Ni förbinder er inte till någonting annat än att få en offert.

PS. Har du bilen registrerad i företaget? Då kan vi erbjuda dig ett bra försäkringsskydd även för den. Läs mer om Försäkring Direkt Vagnpark >>

Vi förbättrar hela din försäkringslösning!

Sänk kostnaden med 10% av vad ni betalar idag, med likvärdig omfattning och självrisker som er tidigare försäkringslösning!

Skicka in din offertbeställning till oss, så återkommer vi med offert.

Vi garanterar att det lönar sig!

ÄR DU NYSTARTAD FÖRETAGARE?

Vi har en anpassad företagsförsäkring för dig som är nystartad företagare och omsätter max 2,0 MSEK.

Försäkringen kostar 2 395 kr/år.

Produktinformation >>

Skicka in din offertbeställning till oss, så återkommer vi med offert