Stark företagsförsäkring för dig som är nystartad* företagare

Som företagare har du förmodligen mycket att tänka på; hålla ordning på verksamheten, skriva bra offerter eller skylta om inför rean. Kanske du mitt i allt detta glömmer hur viktigt det är att företaget har ett försäkringsskydd som är anpassat till verksamheten.

Varför en företagsförsäkring?

Oavsett vilken bransch du är verksam inom är det viktigt med en försäkring för ditt företag. Står du utan försäkring och råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada kan det bli en dyr historia.

Vilka företag kan teckna vår försäkring för nystartade?

Denna försäkring kan tecknas till och med företagets andra verksamhetsår om företagets omsättning inte överstiger 2 MSEK. Företagets ägare får inte tidigare ha gått i konkurs eller varit föremål för rekonstruktion.

Följande verksamheter är undantagna; Snickeri- och Hyvleriverksamhet, Bearbetning av Trä/Papper/Massa, Fiskberedning, Tillverkning av kretskort, Energibolag, Tillverkning av plast/gummi, Kommunal verksamhet/ägare, Asylboenden, Värdetransporter, Juvelerare/Klockbutiker, Museer, Församlingar, Tillverkning av brandfarliga ämnen, Petrokemisk industri, Kärnkraftrelaterad verksamhet och Pub/Bar/Nattklubb.

Vi hjälper dig att få en bra och prisvärd försäkring!

Fyll i frågeformuläret nedan så får vi de uppgifter vi behöver för att kunna räkna på försäkringen. Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga, ring 08-520 056 50 eller mejla kundservice@forsakringdirekt.com

* Ditt företag räknas som nystartat t o m andra verksamhetsåret.

foretagande_logo

Via Företagande.se har vi möjlighet att förbättra din försäkringslösning för ditt företag. Skicka in uppgifter enlig nedan, så återkommer vi med ett erbjudande om försäkring med motsvarande omfattning som du har idag och till ett lägre pris.

    • Kontakta oss

    • Om företaget