Starkt försäkringspaket för dig som är företagare

Som företagare har du förmodligen mycket att tänka på; hålla ordning på verksamheten, skriva bra offerter eller skylta om inför rean. Kanske du mitt i allt detta glömmer hur viktigt det är att företaget har ett försäkringsskydd som är anpassat till verksamheten.

Varför en företagsförsäkring?

Oavsett vilken bransch du är verksam inom är det viktigt med en försäkring för ditt företag. Står du utan försäkring och råkar ut för exempelvis ett inbrott, krävs på skadestånd eller drabbas av en vattenskada kan det bli en dyr historia. Vår företagsförsäkring gäller alla aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor med upp till nio anställda och en omsättning upp till 10 miljoner kr. För konsulter och hotell och restaurang kan omsättningen vara högre.

Vilka företag kan teckna vår företagsförsäkring?

Följande verksamheter är undantagna; Snickeri- och Hyvleriverksamhet, Bearbetning av Trä/Papper/Massa, Fiskberedning, Tillverkning av kretskort, Energibolag, Tillverkning av plast/gummi, Kommunal verksamhet/ägare, Asylboenden, Värdetransporter, Juvelerare/Klockbutiker, Museer, Församlingar, Tillverkning av brandfarliga ämnen, Petrokemisk industri, Kärnkraftrelaterad verksamhet, Pub/Bar/Nattklubb och företagare som tidigare varit i konkurs eller föremål för rekonstruktion.

Vi garanterar att det lönar sig!

Fyll i frågeformuläret nedan så får vi de uppgifter vi behöver för att kunna räkna på försäkringen. Du kan också scanna in dina befintliga försäkringshandlingar och skicka till oss eller signera och sänd in vår blankett Offertbeställning/Fullmakt så gör vi jobbet åt dig. Ni förbinder er inte till någonting annat än att få en offert.

Tveka inte att höra av dig om du har någon fråga – vi hjälper dig gärna att få rätt försäkring!

PS. Har du bilen registrerad i företaget? Då kan vi erbjuda dig ett bra försäkringsskydd även för den. Läs mer om Försäkring Direkt Vagnpark >>

Vi förbättrar hela din försäkringslösning!

Vi erbjuder liknande omfattning och självrisker som er befintliga försäkring, men till lägre kostnad!

Fyll i vårt frågeformulär eller scanna in och bifoga dina befintliga försäkringshandlingar så återkommer vi med offert.

Eller överlåt jobbet på oss genom att fylla i blanketten Offertbeställning/Fullmakt. Då tar vi reda på allt åt dig och och återkommer med ett konkurrenskraftigt förslag.

Vi garanterar att det lönar sig!

foretagande_logo

Via Företagande.se har vi möjlighet att förbättra din försäkringslösning för ditt företag. Skicka in uppgifter enlig nedan, så återkommer vi med ett erbjudande om försäkring med motsvarande omfattning som du har idag och till ett lägre pris.

Offertbeställning/fullmakt.

Här hittar du Offertbeställning/Fullmakt.

Upphandlingsfullmakt Företagande >>

    • Kontakta oss

    • Om företaget

    • Dra filer hit eller
      Accepterade filtyper: jpg, png, pdf.